Slutade jobbet lite extra tidigt idag för att bege mig till frisören. Hade gått på tog för lång tid senaste jag klippte mig. Nu var det äntligen dags. Tyvärr var Ulla sjuk och sängliggande så det var lite väntetid denna dag. Väl efter en halvtimme så var det dags att få håret tvättat och fönat innan saxen åkte fram. Efter ytterligare en timme så klev jag ut genom dörren och kände mig som en ny människa. Nu var jag reda att åter möta dagen.

Väl hemma så kastade jag av mig mina kläder och hoppade i träningskläderna för att ge mig ut på en lite längre löparrunda i skogen. Löpningen gick förvånansvärt bra med tanke på att jag hade slarvat med träningen de sista veckorna. Efter lite stretching var det dags för en snabb dusch och därefter lite mat för att slutligen hamna i soffan med en välförtjänt film. Blev trots allt en riktigt lyckad dag och inte utan att man var lite nöjd och glad när man släkte lampan för för natten lite senare.